Project

Coronaproject door Wilde Ganzen(afgerond)


Jaar: 2020
Plaatselijke acties: donaties, jamverkoop, verkoop mondkapjes
Subsidiegevers: Wilde Ganzen/AFOS en St Steun voor Oudalan
Organisatie: Steun voor Oudalan
Kosten: € 6252
Omschrijving: Wilde Ganzen biedt aan stichtingen zoals de onze tijdelijk de mogelijkheid om 100% premie te ontvangen als we met een project de bevolking beter kunnen beschermen tegen het Corona virus en alle consequenties die het heeft. We hebben in 2020 al 6 waterpompen kunnen repareren dankzij giften van donateurs en stichting AFOS en Stg. Transfair. Deze maand willen we nog een klein project starten met een budget van 6000 euro. Hiervan moeten wij als stichting 3000 euro voor inzamelen. Doel is om aan 200 gezinnen voedsel te geven en een pakket met spullen voor betere hygiene zoals zeep, emmers en maskers. De selectie wordt gedaan door de plaatselijke Sociale Dienst.

  EEN KORTE UPDATE VAN HET CORONAPROJECT IN GOROM-GOROM. (24-6-2020)

Dankzij alle giften die we in heel korte tijd hebben mogen ontvangen is het Coronaproject vorige week met succes uitgevoerd in Gorom-Gorom, Burkina Faso.
Voor 200 vluchtelingengezinnen is er een zak rijst van 25 kg gegeven en een hygiënische kit. Ook zijn er radiouitzendingen gehouden om mensen voor te lichten over de beschermingsmaatregelen tegen Corona. 
    


 
Terug

Als u ons werk wilt steunen?

Wordt dan donateur of maak een bedrag over op ons bankrekening nummer NL08 INGB 00021.77.720 t.n.v AFOS te Dronten.