Nieuws lezen

25/11/2015
Nieuwsbrief november 2015
Nieuwsbrief AFOS 2015
Dronten, november 2015

Geachte donateur en belangstellende,

Dit jaar valt de Nieuwsbrief van AFOS wat vroeger bij u op de mat, of in de mailbox, dan andere jaren.
We willen u namelijk graag op de hoogte brengen van de IKON uitzending op zondag 22 november om half drie Ned. 2. In deze uitzending zal o.a. AFOS in de schijnwerpers staan. Het interview met onze contactpersoon voor Burkina Faso heeft op 16 oktober plaatsgevonden. Vanuit de dorpen zijn er filmpjes opgestuurd waar te zien is hoe de zonnepanelen zijn geïnstalleerd op de erven van de vrouwen. Dit zonnepanelenproject, gestart in 2013, nadert zijn voltooiing en u, donateur of belangstellende, mag deze uitzending niet missen. Vandaar…
Ook dit jaar heeft AFOS door acties, giften, mailingen, verkoop van jam en artikelen uit Burkina Faso, weer de nodige bijdragen ontvangen waardoor het vierde deelproject van het totale project van € 120.000 deze zomer kon worden uitgevoerd met subsidie van Wilde Ganzen. Nu rest nog het vijfde deel. Het millenniumdoelenjaar 2015 is bijna ten einde. Lang zijn alle acht doelstellingen niet gehaald. Maar met uw hulp hebben we ons best gedaan en stappen kunnen zetten ter verbetering van de leefomstandigheden van veel mensen in onze 12 dorpen waar AFOS mee samenwerkt.
Het waren spannende dagen in Burkina Faso in de afgelopen maand september. De staatsgreep die plaatsvond werd gelukkig verijdeld door het eensgezinde en dappere optreden van de bevolking waarin de jongeren het initiatief namen en sommigen dit met de dood moesten bekopen. De rust is weergekeerd en op 29 november zullen er vrije verkiezingen plaatsvinden. Burkina Faso maakt zich op voor democratie en vooruitgang. Het land en de bevolking, is het waard om daarin gesteund te worden. AFOS hoopt voor het eind van dit jaar alle zonnepanelen geplaatst te hebben, zodat dit grote project afgesloten kan worden. Daarvoor is echter uw bijdrage nog van harte nodig op bankrekening: NL 08 INGB 00021.77.720.
Wij danken u voor het vertrouwen, uw steun en uw betrokkenheid in het afgelopen jaar. Vol goede moed en doelgericht gaan wij, bestuursleden en partners in Burkina Faso, verder met dit interessante en nuttige werk.
Wij wensen u alvast een fijne decembermaand en een voorspoedig 2016

www.afosflevoland.nl ook op Facebook te bekijken via de homepagina van de website.
 
Terug

Als u ons werk wilt steunen?

Wordt dan donateur of maak een bedrag over op ons bankrekening nummer NL08 INGB 00021.77.720 t.n.v AFOS te Dronten.