Nieuws lezen

01/01/2015
Gelukkig Nieuwjaar voor AFOS
Het Nieuwe jaar 2015 begint heel goed voor AFOS.
Ten eerste: Op 29 december ontvingen we een mail van MRC-Holland Foundation te Amsterdam waarin stond dat AFOS nog voor het einde van 2014 een donatie van € 5.000,00 tegemoet kon zien. Een enorme verrassing! De Kleine Goede Doelenactie van Partin/Wilde Ganzen heeft AFOS op de kaart gezet. De website van AFOS maakte duidelijk dat de doelen van onze stichting aan de criteria van MRC-Holland voldoen n.l. een bijdrage leveren aan onderwijs en de ontwikkeling van vrouwen en kinderen in Burkina Faso.

Ten tweede: De laatste week van het afgelopen jaar stond in het teken van de oliebollenactie van de protestantste gemeente te Dronten. Deze actie werd voor de 8ste keer gehouden en werd een groot succes. Drie goede doelen delen in de opbrengst. AFOS is één van de gelukkigen. Met een groot aantal vrijwilligers werden er duizenden heerlijke oliebollen gebakken en verkocht.
 In de bijeenkomst van DKDD (De Kerk Draait Door) in kerkcentrum De Ark zullen op zondag 25 januari de cheques worden uitgereikt.            
Terug

Als u ons werk wilt steunen?

Wordt dan donateur of maak een bedrag over op ons bankrekening nummer NL08 INGB 00021.77.720 t.n.v AFOS te Dronten.