Nieuws lezen

24/05/2020
Coronaproject voor Gorom Gorom
    De markt in Gorom Gorom is weer open.
 
Het coronavirus heeft ook op de economische situatie in Burkina Faso een verlammende invloed. Producten uit de groentetuinen van de vrouwen konden niet op de markt verkocht worden. Geen inkomsten voor de veehandelaren, de marktkoopmannen met hun huishoudelijke spullen. Daar bovenop nog het grote vluchtelingenprobleem als gevolg van  aanslagen van extreme groeperingen. Voedsel- en waterschaarste teisteren de bevolking.  
Wilde Ganzen geeft 100% subsidie op acties die de bevolking van voedsel en water voorzien en een pakket met hygiënische middelen om de coronabesmetting te voorkomen. Stichting Steun voor Oudalan  en AFOS hebben samen een bedrag bijeen kunnen brengen dat door Wilde Ganzen wordt verdubbeld. Totaal kan nu een bedrag van € 6252 worden overgemaakt voor steunpakketten aan 200 gezinnen.De selectie wordt gedaan door de plaatselijke Sociale Dienst.
Verkoop van duurzame mondkapjes brengen geld in het laatje. € 5,00 per stuk met neusbeugel en de mogelijkheid om er keukenrolpapier in te leggen.  
 
Terug

Als u ons werk wilt steunen?

Wordt dan donateur of maak een bedrag over op ons bankrekening nummer NL08 INGB 00021.77.720 t.n.v AFOS te Dronten.